Yksityisyys

Finlandia Casino haluaa suojata yksityisiä henkilötietojasi mahdollisimman hyvin. Henkilötietoja ovat nimesi, osoitteesi, syntymäaikasi ja muu informaatio, jonka kerrot meille. Finlandia Casino takaa sen, että kaikkia henkilötietojasi käsitellään tietosuojausten ja yksityisyysmääräysten mukaisesti toimialueellamme.

Kerääkö nettisivustomme henkilötietojasi?
Jos annat nimesi ja osoitteesi tämän nettisivuston julkisella alueella saadaksesi lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme, saatat vapaaehtoisesti luovuttaa myös henkilökohtaisia lisätietoja. Sinua pyydetään antamaan henkilötietosi, kun rekisteröidyt ja avaat pelitilin Finlandia Casinolle. Jos olet jo Finlandia Casinon asiakas ja sinulla on pelitili sivustollamme, sinun tulee käyttää salasanaa kirjautuessasi Finlandia Casinolle. Sivustomme voi tallentaa evästeen muistaakseen salasanasi kirjautuessasi seuraavalla kerralla. Vierailemasi sivut Finlandia Casinolla tallentuvat serverillemme.

Kuinka henkilötietojasi käsitellään?
Käsittelemme henkilökohtaisia tietojasi voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Finlandia Casino käyttää henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: tilisi hallinnointiin, omien tiliemme ja rekisterien ylläpitoon, kävijämäärien ja palvelun tason seurantaan ja kertoaksemme sinulle aika ajoin tuotteistamme ja palveluistamme, joista sinä voisit olla kiinnostunut. Kaikki rekisterit säilyvät Finlandia Casinon omaisuutena ja niitä tullaan käyttämään ainoastaan yllä mainittuihin tarkoituksiin. Takaaksemme laadukkaan palvelun seuraamme sinun ja meidän välistä, joko kirjoituksen tai sähköpostin muodossa tapahtuvaa kommunikointia. Sähköpostia ei ole salattu nettisivustomme julkisella eikä yksityisellä alueella.

Henkilötietojen luovuttaminen
Henkilötietosi voidaan luovuttaa kolmannelle osapuolelle, jonka tarkoituksena on käyttää tietojasi edellä mainittuihin tarkoituksiin. Tietojasi voidaan myös luovuttaa meidän ja näiden kolmansien osapuolten ulkopuoliselle taholle, jos on syytä epäillä laitonta toimintaa. Tietoja voidaan luovuttaa lain määräämissä puitteissa valtiolle, poliisille, sekä ulosottoviranomaisille. Tulemme myös luovuttamaan henkilötietosi kolmannelle pelialalla toimivalle osapuolelle, jonka kanssa meillä on suhde jakaa pelaajatietoja markkinointitarkoituksiin. Täten hyväksyt edellämainitun.

Suostumus
Antamalla henkilötietojasi rekisteröityessäsi tai kirjautuessasi sivustollemme, annat suostumuksen Finlandia Casinolle käsitellä ja tuoda esille henkilötietojasi niihin tarkoituksiin ja niillä keinoin, mitä edellä on esitetty. Jos haluat millään tavalla muuttaa, määrittää, vaihtaa tai rajoittaa suostumustasi, ole hyvä ja ilmoita siitä meille asiakaspalvelusivuiltamme löytyvien yhteydenotto-ohjeiden mukaisesti.

00:00

Asiakastuki